• Üzemi festés
    Üzemi festés
  • felülettisztítás
  • ipari fényezés
  • porfestes
  • üzemeink
  • Helyszíni kivitelezés
    Helyszíni kivitelezes
  • szemcseszórás
  • acélszerkezet korrózióvédelem
  • ipari tartály-medence szigetelés
  • iparipadló készítés
  • Kereskedelem
    Különleges bevonatok
  • forrón szórt bevonatok
  • cső és tartyály bevonatok
  • víz szigetelő bevonatok
  • PUR hab szigetelések

KÖVET-tagvállalatokat is díjaztak Az Év Regionális Vállalkozója kitüntetéssel

KÖVET-tagvállalatokat is díjaztak Az Év Regionális Vállalkozója kitüntetéssel
A VOSZ Közép-magyarországi Regionális Szervezete 2014-ben is átadta az Év Regionális Vállalkozója Díjat a legkiválóbb Közép-magyarországi vállalkozóknak. Munkája elismeréséül két KÖVET-tagvállalat vezetője is kitüntetésben részesült: Dr. Ostorházi László, az Ostorházi Bevonattechnika Kft. ügyvezetője, egyesületünk felügyelőbizottságának tagja, és Egry Csaba, az Egrokorr Festékipari Zrt. vezérigazgatója, akikkel interjút készítettünk.

http://www.kovet.hu/hirek/kovet-tagvallalatokat-is-dijaztak-az-ev-regionalis-vallalkozoja-kituntetessel Dr. Ostorházi László Ostorházi Bevonattechnika Kft. KÖVET: Mit jelent az Ön számára az Év Regionális vállalkozója díj? Dr. Ostorházi László: Kellemes meglepetés volt, amikor tájékoztattak a Príma díj odaítéléséről. Ez egy olyan elismerés, amivel a Vállalkozók Országos Szövetsége díjazza azokat a vállalatvezetőket, akiknek kiemelkedő üzleti és közéleti szerepvállalása erre érdemes. Örömteli számomra, hogy a VOSZ nem a legnagyobb profitot előállító vállalatok vezetőit díjazta, hanem a Vállalati fenntarthatóság és társadalmi felelősségvállalás értékeit képviselő vezetőket. Nagyobb profitot előállító klasszikus vállalat biztosan több is lehetett volna. Ez a díj nem engem ismer el, hanem mindazokat, akikkel együtt érjük el a közösen kitűzött célokat. Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet támogató családomnak, munkatársaimnak és üzleti partnereimnek, akik az általánosan elvárható magatartáson túlmenően is sokszor vállaltak áldozatot a közös siker érdekében. Őket illeti az elismerés! KÖVET: Ön szerint mi az Ostorházi Bevonattechnika Kft. sikerének titka? Dr. Ostorházi László: A feltétlen bizalom egymás iránt, a családi összefogás és a családias munkakapcsolatok biztosan a legnagyobb erősségeink között vannak. Fontos az egymás iránti tisztelet és egymás munkájának az elismerése is. Bennünket mindig jobban érdekelt egy nehéznek tűnő feladat megoldása, mint az üzleti haszon, ami természetesen nem mellékes, de csak egy eszköz. Azt gondolom, hogy a 23 éve tartó folyamatos fejlődésünknek az  igazi titka abban a Széchenyi idézetben foglalható össze legjobban, amit már több, mint 15 éve mottónkul választottunk: „Csak ott mennek jól a dolgok, ahol a szabó, a szappanfőző, a cukrász és mindenki más is meg van győződve róla, hogy az ő iparán, az ő üzletén fordul meg az állam sorsa.” (Széchenyi István - Napló, 1830) KÖVET:  A díj nyilván ösztönzően hat tevékenységére. Mik a további tervei? Dr. Ostorházi László:Tervekből nálam sosem volt hiány. Társaimmal egyetértésben a folyamatban lévő nagy telephely-beruházás mellett két nagy terv megvalósítása előtt állunk. Ezek egymásra épülnek: * Szakmai tudásunkat és a működésünk szabályait rögzíteni az utolsó feladatleírásig és egy merőben újszerű, Fenntartható vállalat-irányítási rendszert kifejleszteni. Ez lehetőséget ad a KNOW-HOW továbbadására és ezzel meggyőződésem szerint egy jobb társadalom születéséhez is hozzájárulhatunk a magunk szerény eszközeivel. * Ezzel párhuzamosan nagy cél a tudásunk, filozófiánk közvetlen átadása is az utánunk jövőknek, akik továbbviszik majd a céget. A vezetők és a munkatársak körében is fenn akarjuk tartani a folytonosságot a generációk között. Ez korántsem olyan könnyű feladat, mint amilyennek elsőre látszik…

Frissítve: 9/24/2021

Legújabb kapcsolódó híreink

Országos Vállalkozói Mentorprogram
Öt év és közel ötezer mentorálási alkalom!
3/23/2023
Legyél Te is bevonattechnikai szakember!
Ha váltani szeretnél dolgozz velünk a 30 éves Ostorházi Bevonattechnika Kft-nél! Megbízható, stabil, hosszútávú munkalehetőség!
3/28/2022
Mindenkinek köszönjük az együttműködést!
Áldott, békés Karácsonyi Ünnepeket, jó egészséget és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!
12/16/2021